Om Hagelund + Jensen Hvorfor Hagelund + Jensen? Medarbejdere

Om Hagelund + Jensen

4 fag under samme tag

Hagelund + Jensen Byg startede tilbage i år 2007, hvor Peter Hagelund og René Jensen slog deres daværende firmaer sammen. Med sig bragte de en snedker- og tømreruddannelse samt over 20 års erfaring inden for byggebranchen. Siden da er virksomheden vokset og har udvidet sine kompetencer, så Hagelund + Jensen nu tilbyder alt inden for murer-, tømrer- og malerarbejde. Her får du med andre ord fire fag under samme tag.

I dag står vi med en stærk og sund forretning plantet solidt på markedet for håndværksydelser, hvor vi er leverandør og partner inden for løbende bygningsvedligeholdelse samt om- og tilbygninger.

Hos Hagelund + Jensen har god kvalitet altid topprioritet, og takket være vores fælles kompetencer, mangeårige erfaring og solide kendskab til byggebranchen skaber vi hver dag værdi for vores kunder hele vejen rundt – fra første møde, til opgaven er løst, og alle er tilfredse.

  • Nøgleordene er ærlighed og gennemsigtighed

    Hos Hagelund + Jensen arbejder efter vi efter markedspriserne. Det betyder faste priser uden tillæg, hver gang - også når vi benytter os af underleverandører til at udføre opgaverne.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Bliv ringet op af en vores rådgivere. Vi giver dig overblik og tryghed.

Ja tak
Luk

Bliv ringet op

Ja tak, ring mig op

Hagelund + Jensen A/SMaskinvej 62860 SøborgTelefon: 70 25 80 99