Om Hagelund + Jensen Hvorfor Hagelund + Jensen? Medarbejdere

Hvorfor Hagelund + Jensen?

En aftale er en aftale

Hos Hagelund + Jensen behøver du kun at foretage et enkelt opkald, når væggene skal males, køkkenet renoveres eller vinduerne skal skiftes ud. Kvalitet og service er altid i højsædet.

Ligger arbejdet uden for vores brede kompetencefelt, står vores velkendte samarbejdspartnere altid klar til at hjælpe. Ligesom os arbejder de med faste priser uden tillæg, så dit budget overholdes, og det betyder, at du slipper for selv at kontakte flere forskellige virksomheder, når hjemmet trænger til en opdatering.

Ingen uforudsete udgifter

Hos Hagelund + Jensen arbejder vi efter markedspriserne. Det betyder faste priser uden tillæg, hver gang - også når vi benytter os af underleverandører til at udføre opgaverne. Nøgleordene er ærlighed og gennemsigtighed.

  • Medlem af Byg Garanti

    Hagelund + Jensen er din sikkerhed for et godt resultat. Foruden mange års erfaring med istandsættelsesarbejde er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, som både dækker skjulte og synlige mangler. Vælger du os til at renovere dit hjem, undgår du derfor ubehagelige overraskelser.

    Du kan læse mere om Byg Garanti her

    Vores dygtige medarbejderstab sætter en stor ære i konstant at finpudse deres kompetencer. Vi er blandt andet efteruddannede VELFAC vinduesmestre, og vores montagearbejde bliver løbende efterset af en uvildig kontrolordning. Det høje vidensniveau gør os desuden til en kompetent sparringspartner, når det gælder valg af døre og vinduer. På den måde sikrer vi os, at vores kunder altid får den bedst mulige løsning til netop deres behov.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Bliv ringet op af en vores rådgivere. Vi giver dig overblik og tryghed.

Ja tak
Luk

Bliv ringet op

Ja tak, ring mig op

Hagelund + Jensen A/SMaskinvej 62860 SøborgTelefon: 70 25 80 99